Trouwringen showroom Purmerend

Liefde is trouwringen passen bij juwelier Brouwers


Trouwringen actie bij de trouwringen specialist van Purmerend en omstreken vanaf vandaag hebben we een extra groote huismerk collectie trouwringen van een prachtige kwalitijd en altijd leuke prijs dus kom snel trouwringen passen in onze winkel.

 

Midden in Noord-Holland, tussen Amsterdam en Hoogkarspel, in de plaats Purmerend vinden jullie deze veelzijdige trouwringenshowroom met het huismerk Dora Trouwringen. Dit merk staat bekend om zijn kwaliteit, prijs en diversiteit. Wij hebben keuze uit verschillende soorten materialen. Goud in verschillende kleuren (geel, rosé, wit) maar ook de wat voordeliger materialen zoals zilver, titanium en vermaakbaar edelstaal of een combinatie van materialen.


Actie: gratis graveren in trouw en relatieringen van ons huismerk DORA


 

Naast de klassieke gladde trouwringen kun je ook bij ons terecht voor trouwringen met briljant, van eenvoudige geelgouden tot extravagant. Je kunt kiezen voor een briljant of princess geslepen diamant. Voor de wat kleinere beurs zijn er budgetlijnen met prachtige ontwerpen. Wil je iets exclusiefs, dan is er nu de nieuwe Diamond lovers collectie. Al onze stenen worden microscopisch gezet, waardoor de stenen nog meer gaan stralen.

 

Kom gezellig langs bij Trouwringenshowroom Purmerend

BEKIJK DE COLLECTIE KLIK 

Heeft u vragen KLIK HIER